INTERESSE?

Wilt u informatie of prijsopgave ontvangen? Vul het contactformulier in

VRAAG INFO AAN

AANLEG VAN DE TUIN

Heeft u altijd al gedroomd van die droomtuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag. Door het vakbekwaam personeel heeft u geen omkijken meer. Wij leveren de tuin af zoals u dat wilt. Na enkele besprekingen met de klant gaan wij aan de slag aan de hand van een opgezette planning. Zo kunnen beide partijen zien hoe wat er gedaan moet worden en in wat voor volgorde. Dus geen misverstanden.

Stapsgewijs gaan wij aan de slag met uw tuin. Na het grondwerk, sierbestrating, vijvers of waterpartijen zetten wij waar nodig pergola’s, schuttingen of prieeltjes. Nadat dit is gezet wordt er bemest en gazons aangelegd. Als laatst wordt uw droomtuin voorzien van beplanting.

Het resultaat is daar, uw droomtuin is gerealiseerd.

Wilt u een deskundig advies, bent u geïnteresseerd of benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u graag van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op. Dit kan middels e-mail contact formulier of Telefoonnummer: 0493- 495 029

Vraag-offerte-aan-Button

WAAROM HOVENIERSBEDRIJF KUSTERS

Bij Hoveniersbedrijf Kusters BV in Someren is het verrichten van deskundige tuinwerkzaamheden zoals uw tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud dagelijkse routine. Naast deze werkzaamheden maken wij ook sierbestratingen en leggen wij vijvers aan. Als hoveniersbedrijf staan wij garant voor uw passie: Tuinen.

 • Vakbekwaam personeel
 • Prachtig resultaat voor een mooie prijs
 • Unieke tuinen
 • Perfectie en efficiëntie
 • Volgens planning en binnen budget
 • Focus op klant tevredenheid

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin, situatie (bijv. hoogteverschillen) en wensen. Een tuin kunt u zo duur maken als u zelf wilt.

 • Hoe lang gaat het duren?

  Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Wij maken altijd een planning samen met de klant. Heeft u een spoed klus? Niets is ons te gek!

 • Wanneer is de beste tijd om een tuinontwerp te laten maken?

  De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van de tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de herfst en winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het voorjaar gerealiseerd worden.

  Bovendien is het voorjaar een drukke tijd bij tuinontwerpers en hoveniers, en dan kan het langer duren voordat u aan de beurt bent. Indien u in het voorjaar of de zomer plannen maakt zal de tuin waarschijnlijk pas in het najaar gerealiseerd kunnen worden.

 • Waar kan ik op besparen bij de aanleg van een tuin?

  Het is niet aan te raden om te beknibbelen op de kwaliteit van de materiaal en de basis van de tuin. Wel kunt u er voordeel uit halen wanneer u zelf bijv. oude bestrating afvoert en planten rooit.

© 2016 Hoveniersbedrijf Kusters BV Someren Website Realisatie Steenstra Media - Internet