HOVENIERSBEDRIJF KUSTERS

Bij Hoveniersbedrijf Kusters BV in Someren is het verrichten van deskundige tuinwerkzaamheden zoals uw tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud dagelijkse routine. Naast deze werkzaamheden maken wij ook sierbestratingen en leggen wij vijvers aan. Als hoveniersbedrijf staan wij garant voor uw passie: Tuinen.

“keuze in beplanting, grond, ligging en nog tal van aspecten bepalen de uiteindelijke aanleg van de tuin”

Heeft u een eigen idee over uw droomtuin? of wilt u het ontwerp geheel aan Hoveniersbedrijf Kusters BV overlaten? Wij bieden onze kennis en advies aan om tot een passend geheel te komen. Een droomtuin die bij u past. Wij kunnen een verbluffend tuinontwerp voor u maken en aanleggen. Tuinaanleg was voor u nog nooit zo gemakkelijk. Ook voor tuinonderhoud kunt u bij Hoveniersbedrijf Kusters BV terecht. Doordat de nodige kennis en het gedegen personeel staat wij garant voor een schitterend resultaat.

Wilt u een deskundig advies, bent u geïnteresseerd of benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u graag van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op. Dit kan middels e-mail contact formulier of Telefoonnummer: 0493- 495 029

VAKBEKWAAM

We werken met een vakbekwaam personeel met de nodige kennis voor een schitterend resultaat.

PASSIE

Als hoveniersbedrijf staan wij garant voor uw passie. Namelijk tuinen. Van groot tot klein.

PLANNING & BUDGET

We werken volgens planning en binnen budget. De klant tevredenheid is het belangrijkste.

HOVENIERSBEDRIJF KUSTERS BV

Verschillende landen werkzaam

Tuinen aangelegd

man personeel

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Hoveniersbedrijf Kusters B.V. De specialist in Tuinontwerp, Tuinaanleg Tuinrenovatie en Tuinonderhoud.

Heeft u een eigen idee over uw droomtuin? of wilt u het ontwerp geheel aan Hoveniersbedrijf Kusters BV overlaten? Wij bieden onze kennis en advies aan om tot een passend geheel te komen. Een droomtuin die bij u past.

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin, situatie (bijv. hoogteverschillen) en wensen. Een tuin kunt u zo duur maken als u zelf wilt.

 • Hoe lang gaat het duren?

  Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Wij maken altijd een planning samen met de klant. Heeft u een spoed klus? Niets is ons te gek!

 • Wanneer is de beste tijd om een tuinontwerp te laten maken?

  De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van de tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de herfst en winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het voorjaar gerealiseerd worden.

  Bovendien is het voorjaar een drukke tijd bij tuinontwerpers en hoveniers, en dan kan het langer duren voordat u aan de beurt bent. Indien u in het voorjaar of de zomer plannen maakt zal de tuin waarschijnlijk pas in het najaar gerealiseerd kunnen worden.

 • Waar kan ik op besparen bij de aanleg van een tuin?

  Het is niet aan te raden om te beknibbelen op de kwaliteit van de materiaal en de basis van de tuin. Wel kunt u er voordeel uit halen wanneer u zelf bijv. oude bestrating afvoert en planten rooit.

© 2016 Hoveniersbedrijf Kusters BV Someren Website Realisatie Steenstra Media - Internet